Kickstart din digitale vækst!

Knokler du også med Facebook, Instagram eller andre sociale medier? Vil du starte eller forbedre din webshop? Har du styr på Google? Og hvad med fængende billeder eller videoer? Spørgsmålene og mulighederne er mange!

Alle virksomheder i Struer kommune kan få gratis vejledning og sparring i deres digitale strategi af Anne Sofie Bak fra BusinessPark Struer. Formålet er at få besvaret netop din virksomheds spørgsmål inden for digital synlighed og salg.

Du kan få hjælp med alt fra helt konkrete spørgsmål til udarbejdelse af en langsigtet digital strategi. Ingen spørgsmål, udfordringer eller ambitioner er for store eller små. Du kan få hjælp, uanset om du er godt i gang med de digitale muligheder, eller om du ikke er kommet i gang endnu. Du får hjælp til selv at løse opgaverne eller bliver hjulpet videre til den rette rådgiver, som kan løse opgaven for dig.

Mulighederne er…

  • Hjælp til at opstarte eller finpudse din digitale strategi.
  • Få lavet en konkret handleplan.
  • Blive en del af en relevant netværksgruppe.
  • Dygtiggøre dig igennem vores forskellige kurser og foredrag.

OBS: Der kan være deltagerbetaling ved nogle events. Se mere under det enkelte event.

Der arbejdes lige nu hårdt på at lave række interessante kurser og foredrag til efteråret. Hold dig opdateret på BusinessParkens hjemmeside.

 

Ønsker du at høre mere?

Ring eller skriv til Anne nu på:

Tlf.: 2889 2156

Mail: Ab@businessparkstruer.dk