Kommende arrangementer

DATO: 11. december 2020
TID: 18.00 - ??
Program

Vi ved mange er udfordret ift. Covid-19 og det er vi selvfølgelig også i Erhvervsforeningen, så netværksarrangementer, hvor vi kan mødes i den store gruppe har lidt lange udsigter. MEN vi synes, vi skal holde kontakten, og derfor laver vi i december måned et online juleevent.

Det skal være en hyggelig aften, så familien kan være med.

Dato:  Fredag den 11. december
Tidspunkt: 18:00 – ??

Program:
18.00 – Bestyrelsen byder velkommen og kommer med orientering
18.10 – Information fra Struer Kommune v/Kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller
18.30  Oplæg fra Østrigsk vingård Mehofer om de udfordringer branchen og de selv personligt har haft pga. Corona,
og hvad de har gjort for at komme igennem.
19.00 Vinsmagning
19.30 Spisning hjemme

Menuen:

Koldrøget kulmule, med dildcreme, syltede havtorn, saltbagte mandler og urter. Serveres med hjemmebagt brød og smør
Unghane i rødvin med svampe, bacon og vinterurter, bagt kartoffelmos med peberrod og grønkålssalat med citrus og æbler.

Hertil serveres: Mehofer Grüner Veltliner Neudec (hvid) og Mehofer Pinot Noir vom Löss (rød)

Praktikken
Mad og vin er forberedt (i stil med nytårsarrangementer) og pakket i poser af Tambohus Kro og Grand Hotel, og kan afhentes her fredag eftermiddag.

Pris: Det er gratis for medlemmer, men man kan jo invitere familien med og så koster en menu 250,- kr. pr person inkl. vin.
I tilmeldingen klikker du af, hvor mange menuer, du ønsker, om du ønsker vin til, og hvor du vil afhente den. Der betales ved bestilling, hvis du bestiller til flere personer, der ikke er medlem af erhvervsforeningen.

TILMELD HER

Link til event sendes ud til de tilmeldte i god tid inden.